جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است
دولت ارز را در حسابی خاص بلوکه کرده‌ است

حمله یک نماینده به دولت در صحن علنی + فیلم

نماینده تهران با بیان اینکه دولت بخشی از ارزهای خود را در حسابی خاص بلوکه کرده و در چرخه عرضه وارد نمی‌کند، گفت: استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مالک شریعتی نیاسر، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و طی اخطاری نسبت به رعایت شأن نمایندگی گفت: متأسفانه دولت در اظهارنظرهای رسانه‌ای و هم نماینده دولت در صحن به دفعات پشت تریبون، مجلس را متهم می‌کنند که با طرح‌هایش به دنبال ایجاد تورم در جامعه است. در حالیکه مجلس برای رفع مشکلات پیشنهاد می‌دهد.

 

او ادامه داد: مجلس از ابتدا در طرح خود کالابرگ الکترونیکی را برای توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم پیشنهاد کرد؛ به علاوه تورم چند برابر نخواهد شد. موضوع طرح، توزیع عادلانه کالاهای اساسی مردم است. دولتی که نمی‌تواند ناکارآمدی خودش را پس از هفت و نیم سال جبران کند، نباید درباره این طرح مردمی چیز دیگری القا کند.

 

شریعتی اظهار کرد: وضعیت ارزی کشور در سال ۹۹ به مراتب بهتر از سال ۹۸ است و حتی از سال پایانی دولت دهم وضعیت بهتری داریم. دولت ارز کافی در اختیار داشته است، اما متأسفانه با بلوکه کردن در حسابی خاص، در چرخه ارزی کشور وارد نکرده است و این گمان ایجاد شده که یک پیوند سیاسی مخفیانه‌ای بین جریان قدرت و ثروت حاکم بر دولت با جریان‌های خارجی رقم می‌خورد تا معیشت و اقتصاد مردم را به اتفاقات خارجی پیوند بزنند. استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: از دولت و نماینده آن می‌خواهم این بحث های سیاسی و رسانه‌ای را اینجا در مجلس مطرح نکنند و بهتر است بحث کارشناسی بیان شود.

 

 

 

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه خطاب به شریعتی گفت که تذکر شما نسبت به بیانات دولت بود و ما انتظار داشتیم در دستور کار باشد./ باشگاه خبرنگان، خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار