نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات  پزشکیان: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای هیچ مشکلی از نظر سلامتی ندارد/ دو دیدار با ایشان داشتم
دولت ارز را در حسابی خاص بلوکه کرده‌ است

حمله یک نماینده به دولت در صحن علنی + فیلم

حمله یک نماینده به دولت در صحن علنی + فیلم نماینده تهران با بیان اینکه دولت بخشی از ارزهای خود را در حسابی خاص بلوکه کرده و در چرخه عرضه وارد نمی‌کند، گفت: استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مالک شریعتی نیاسر، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و طی اخطاری نسبت به رعایت شأن نمایندگی گفت: متأسفانه دولت در اظهارنظرهای رسانه‌ای و هم نماینده دولت در صحن به دفعات پشت تریبون، مجلس را متهم می‌کنند که با طرح‌هایش به دنبال ایجاد تورم در جامعه است. در حالیکه مجلس برای رفع مشکلات پیشنهاد می‌دهد.

 

او ادامه داد: مجلس از ابتدا در طرح خود کالابرگ الکترونیکی را برای توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم پیشنهاد کرد؛ به علاوه تورم چند برابر نخواهد شد. موضوع طرح، توزیع عادلانه کالاهای اساسی مردم است. دولتی که نمی‌تواند ناکارآمدی خودش را پس از هفت و نیم سال جبران کند، نباید درباره این طرح مردمی چیز دیگری القا کند.

 

شریعتی اظهار کرد: وضعیت ارزی کشور در سال ۹۹ به مراتب بهتر از سال ۹۸ است و حتی از سال پایانی دولت دهم وضعیت بهتری داریم. دولت ارز کافی در اختیار داشته است، اما متأسفانه با بلوکه کردن در حسابی خاص، در چرخه ارزی کشور وارد نکرده است و این گمان ایجاد شده که یک پیوند سیاسی مخفیانه‌ای بین جریان قدرت و ثروت حاکم بر دولت با جریان‌های خارجی رقم می‌خورد تا معیشت و اقتصاد مردم را به اتفاقات خارجی پیوند بزنند. استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: از دولت و نماینده آن می‌خواهم این بحث های سیاسی و رسانه‌ای را اینجا در مجلس مطرح نکنند و بهتر است بحث کارشناسی بیان شود.

 

 

 

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه خطاب به شریعتی گفت که تذکر شما نسبت به بیانات دولت بود و ما انتظار داشتیم در دستور کار باشد./ باشگاه خبرنگان، خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار